Vacature - Silhouette Baarle-Nassau

Ga naar de inhoud

Vacature

Info
Alround Kapper (m/v) voor 8 tot 16 uur per week.

Ben jij de enthousiaste en gedreven kapper (m/v) welke ons team komt versterken in Baarle-Nassau!

Wij zijn een jong bedrijf welke onze deuren  opende in juli 2014, sindsien zijn wij rustig doorgegroeid tot een van  de bekendste salons in Baarle-Nassau en omstreken. Kernwoorden voor onze  salon zijn, klassiek ingericht, budget maar niet ten koste van de  kwaliteit, alles onder één dak (kapsalon, schoonheidssalon, nagelstudio  en PMU studio), service- en klantgericht.

Wij zoeken: Je hebt in ieder geval de kappersopleiding afgerond en bent flexibel qua werktijden, bent gedreven maar hebt bovenal passie voor het vak. Affiniteit met nagels stylen is meegenomen. Op zaterdag werken is geen probleem voor je en roulerend met collega’s op zondag vormt ook geen probleem voor je.

Wat wij bieden: Een buitengewoon gezellige werkomgeving met leuke collega’s. Je wordt opgenomen in de Silhouette familie, je bent geen nummer bij ons, wij vormen een sterk team. Je salaris is conform de kappers cao en je krijgt reiskostenvergoeding. Werkdagen / uren worden in overleg bepaald. Ben je gepakt door deze vacature dan zien wij graag jouw cv met motivatie tegemoet.

Taken en verantwoordelijkheden
Je voert als kapper al jouw op school en in de praktijk aangeleerde taken uit, waaronder knippen, kleuren, stylen etc.

Kwalificaties en vaardigheden
Je hebt je kappersopleiding volledig afgerond.

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden volgens de kappers CAO. De mogelijkheid om wat extra's te verdienen door een premiesysteem.
Terug naar de inhoud